اگر شما مادری باردار هستید و قصد انجام جراحی بینی در دزفول را دارید باید به شما بگوییم این انجام این جراحی در این دوره خاص قدغن است. حال سوال برای شما سوال پیش می آید که چرا نباید در دوران بارداری عمل رینوپلاستی انجام داد؟ در این مقاله نه تنها به این سوال پاسخ خواهیم داد بلکه به طور کامل رابطه جراحی بینی و بارداری را شرح خواهیم داد.
چرا نمی توان در دوران بارداری جراحی بینی انجام داد؟
همانطور که می دانید دوران بارداری دوره ای حساس برای مادر و جنین است. و هر کار نسنجیده ای در این دوران می تواند زیان های جبران ناپذیری به مادر و جنین وارد کند. حال اگر بخواهیم درباره انجام رینوپلاستی در این دوران بحث کنیم اولین مسئله ای که انجام آن را ممنوع می کند استفاده از مواد بیهوشی در انجام این عمل است. مواد بیهوشی می تواند از طریق جفت به جنین منتقل شود و به سلامت جنین آسیب بزند. از طرفی مادر در این دوران باید در آرامش کامل به سر ببرد. انجام این جراحی می تواند استرس و اضطرابی در مادر ایجاد کند که برای سلامتی او خوب نیست.
همچنین بعد از این عمل جراح بینی دزفول داروهای مسکن و آنتی بیوتیک تجویز می کند که بیمار باید آن ها را برای جلوگیری از عفونت و کنترل درد مصرف کند. این دارو ها برای مادران باردار مضر هستند و عوارض بدی دارند. بنا به دلایل ذکر شده ، جراح قبل از عمل تست بارداری تجویز می کند تا در صورت باردار بودن فرد جراحی بینی را انجام ندهد. لازم به ذکر است اگر انحراف تیغه بینی باعث ایجاد مشکلات تنفسی شده باشد تحت شرایط خاص جراحی قابل اجرا است.
چند وقت بعد از زایمان می توان جراحی بینی انجام داد؟
اگر به تازگی زایمان انجام داده اید و قصد انجام جراحی زیبایی بینی را دارید. باید بدانید بدن شما بعد از زایمان ورم دارد و مدتی طول می کشد تا وزن ، اندام و تورم بدنتان به حالت قبلی بازگردد. از طرفی بدن شما به خاطر زایمانی که انجام شده ، نیاز دارد تا خود را ترمیم کند و قوای اولیه را بدست آورد. بنابراین توصیه می شود دو ماه بعد از زایمان ، زمانی که بدن قوای خود را بدست آورده و آماده انجام جراحی دیگری است ، می توانید رینوپلاستی را انجام دهید.
چند وقت بعد از عمل بینی میشه باردار شد؟
در رابطه با جراحی بینی و بارداری باید گفت شما یک ماه بعد از جراحی خود می توانید باردار شوید. یعنی عمل زیبایی بینی برای باردار شدن مشکلی ایجاد نمی کند. اما توصیه می شود تا یک سال بعد از رینوپلاستی صبر کنید تا ساختار بینی شما تثبیت شود. زیرا در دوران بارداری کلیه اعضای بدن دچار تغییر می شوند. بنابراین ممکن است فرم بینی در این دوران اندکی تغییر کند.
جراحی بینی و دوران شیردهی
انجام عمل بینی در دوران شیردهی مانعی ندارد. اما توجه داشته باشید که تا 12 ساعت بعد از عمل نباید به نوزاد خود شیر بدهید زیرا مواد بیهوشی می تواند از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل شود. و این مواد برای سلامتی نوزاد مضر است.
تاثیر بارداری در بینی عمل شده
در دوران بارداری تغییرات هورمونی و تغییرات وزنی می تواند باعث ایجاد تورم در صورت شود که امری کاملاً طبیعی است. به همین دلیل در دوران بارداری بینی شما ورم می کند. حال سوال پیش می آید که آیا بارداری در نتایج عمل بینی تاثیر می گذارد؟ در جواب این سوال باید گفت خیر. شاید تا مدتی تورم باعث بزرگتر دیده شدن بینی شود اما در نهایت تاثیری در نتیجه کلی عمل ندارد و بعد از مدتی با از بین رفتن تورم ، بینی به حالت قبلی خود بر خواهد گشت.
آیا بعد از زایمان بینی دچار افتادگی می شود؟
باید گفت به هیچ وجه بارداری تغییری در ساختار بینی ایجاد نمی کند. و تنها چیزی که در ناحیه بینی مشاهده می شود تورم است. بنابراین اصلا نگران نباشید. سه ماه بعد از زایمان ورم به کلی از بین خواهد رفت و فرم بدن ، صورت و در نتیجه بینی به حالت قبلی باز می گردد.
عوارض جراحی بینی و بارداری
لازم به ذکر است که اگر جراحی زیبایی بینی قبل یا بعد از بارداری انجام شود هیچ گونه عارضه ای برای مادر و جنین ندارد. تنها موردی که اصلاً توصیه نمی شود انجام این جراحی در دوران بارداری است. در غیر این صورت هیچ گونه تداخلی بین جراحی بینی و بارداری تا به حال گزارش نشده است.
چسب زدن بینی در بارداری
اگر بینی شما در دوران بارداری دچار تورم زیادی شده است ، موردی ندارد از چسب بینی برای کنترل این ورم استفاده کنید. اما دقت کنید که چسب بینی را طبق اصول درست آن استفاده کنید و توجه داشته باشید که مسیر تنفسی شما را مسدود نکند.