افراد با بینی گوشتی نسبت به سایر افراد در زمان انجام جراحی بینی در دزفول با چالش های زیادی رو به رو می شوند. از طرفی دوره نقاهت افرادی که تحت عمل جراحی بینی گوشتی در دزفول قرار می گیرند ، طولانی است ؛ از این رو ممکن است سوالات و نگرانی های زیادی در این خصوص وجود داشته باشد. شناخت دقیق نوع بینی و آشنایی با روند رینوپلاستی موجب می شود تا با دید آگاهانه تری خود را برای این جراحی زیبایی آماده نمایید ؛ از این رو در این مقاله از دکتر سهیلا رشیدی مهر ، جراح بینی دزفول قصد داریم شما را با نکات کلیدی و مهمی در خصوص عمل بینی گوشتی آشنا کنیم. اگر شما نیز دارای یک بینی بزرگ و پهن هستید ، مطالعه این مقاله می تواند راهنمای شما در مسیر پر چالش عمل زیبایی بینی باشد. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

بینی گوشتی چه ویژگی هایی دارد ؟
بسیاری از افراد از نوع استخوانی یا گوشتی بودن بینی خود اطلاعی ندارند و در زمان مراجعه به جراح بینی دزفول بدون در نظر گرفتن آناتومی کلی بینی ، مدلی را برای جراحی انتخاب می کنند که با توجه به شرایط بینی فرد ، امکان پذیر نیست.
در واقع مهم ترین و اصلی ترین فاکتورهایی که موجب تفاوت استخوانی و گوشتی بودن بینی می شود به ضخامت پوست ، استحکام استخوان و غضروف های بینی ارتباط دارد. اگر میزان ضخامت پوست زیاد باشد و غدد چربی فراوانی روی پوست بینی مشاهده شود ، می توان گفت شما صاحب یک بینی گوشتی هستید ! همین موضوع در کنار ضعیف بودن غضروف های بینی موجب می شود تا بستر مناسبی برای ایجاد تغییرات وسیع در بینی فراهم نشود ؛
در حالی که بینی های استخوانی به دلیل پوست نازک و ساختمان غضروفی قوی شرایط ایده آلی را برای انجام عمل زیبایی بینی فراهم می کنند. در ادامه به سایر خصوصیات بینی گوشتی اشاره شده است ، برای تشخیص استخوانی یا گوشتی بودن نوع بینی خود می توانید رو به رو آیینه قرار بگیرید و این ویژگی ها را بررسی کنید ، همچنین شرکت در جلسه مشاوره با پزشک می تواند در شناخت نوع بینی و انتخاب مدل مناسب برای جراحی بینی کمک کننده باشد :
- ضخیم بودن پوست
- پره های بزرگ و دایره ای شکل
- نوک بزرگ و کروی شکل
- وجود منافذ باز بسیار در سطح پوست
- چرب بودن پوست صورت و بینی
- غضروف های کوچک و ضعیف
- ضعیف بودن استخوان بینی
برای جراحی بینی گوشتی در دزفول با دکتر رشیدی مهر فرم زیر را پر کنید.
جراحی بینی گوشتی چگونه انجام می شود ؟
دو تکنیک کلی برای انجام عمل زیبایی بینی وجود دارد که با توجه به شرایط بینی ، میزان پیچیدگی اصلاحات و تغییرات لازم در شکل و ظاهر بینی ، پزشک تصمیم می گیرد از کدام تکنیک برای انجام عمل بینی گوشتی در دزفول استفاده کند. یکی از این روش ها با نام تکنیک باز یا جراحی بینی باز شهرت دارد ، ممکن است در نگاه اول اسم این جراحی کمی ترسناک به نظر برسد ، در حالی که علت نام گذاری این روش برش کوچکی است که در ناحیه خارجی پوست بینی و در قسمت کلوملا ( ناحیه زیر بینی که دو قسمت حفره های بینی را از یکدیگر جدا می کند ) ایجاد می شود.
به کمک این برش پوست بینی از ساختمان داخلی بینی جدا شده و پزشک می تواند با دید دقیق و کاملی به اصلاح ایرادات بینی ، تقویت غضروف های بینی بپردازد ؛ در حالی که در تکنیک بسته ، هیچ برشی در پوست خارجی ایجاد نمی شود و جراح بینی از طریق حفره های بینی به اصلاح نواقص و مشکلات بینی می پردازد ، همانطور که قابل حدس است ، در تکنیک بسته ، جراح با محدودیت های زیادی رو به رو بوده و به خوبی نمی تواند به اسکلت داخلی بینی نظارت داشته باشد ؛ از این رو این تکنیک برای انجام جراحی هایی که به اصلاحات کم و کوچکی نیاز دارند ، مناسب است.
همانطور که پیش از این توضیح داده شد ، جراحی بینی گوشتی در دزفول با پیچیدگی زیادی همراه است و در بیشتر موارد برای جلوگیری از بازگشت بینی به شکل اولیه و همچنین افتادگی نوک بینی ، از برداشتن بیش از حد بافت های بینی خودداری می شود و تلاش می شود با تقویت غضروف های نوک بینی شکل زیبایی به آن بخشید که این موضوع با روش باز به راحتی قابل انجام است ؛ به همین دلیل بیشتر جراحان بینی از این روش برای انجام عمل بینی گوشتی استفاده می کنند.
کاندیدای مناسب برای جراحی بینی گوشتی چه افرادی هستند؟
کاندیدای مناسب برای جراحی بینی گوشتی شامل افراد زیر می شوند:
- کسانی که پوست بینی آنها ضخیم است و بینی آن ها غدد چربی فعال دارد.
- افرادی که غضروف بینی آن ها نرم و انعطاف پذیر است و برای شکل دادن ضعیف است.
- زیباجویانی که توقعات منطقی از نتیجه جراحی دارند و می دانند بینی های گوشتی به تغییرات محدودتر پاسخ می دهند.
- اشخاصی که بیماری خاصی ندارند و بدن آن ها توانایی بهبود پس از عمل را دارد.
- افرادی که متقاضی جراحی بینی بوده و سیگاری هستند باید از این عادت خود دست بکشند ، زیرا مصرف سیگار روند بهبودی را مختل می کند.
- متقاضیانی که به دنبال هماهنگی بیشتر بینی با سایر اجزای صورت خود هستند.
نمونه کار عالی عمل بینی گوشتی از دکتر رشیدی مهر

روش های غیر جراحی بینی گوشتی
این روزها شایعات بسیاری در خصوص کوچک کردن بینی گوشتی بدون جراحی شنیده می شود. اما آیا این موضوع حقیقت دارد و می توان به کمک لیزر یا تزریق آنزیم بینی گوشتی را کوچک کرد ؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت خیر ، لیزر هیچ نقشی در جراحی زیبایی بینی ندارد و موضوعاتی که در این خصوص شنیده می شود ، منبع علمی ندارد.
در خصوص تزریق آنزیم به بینی گوشتی باید بدانید که این ماده منجر به تخریب بافت های غضروفی بینی می شود و می تواند عوارض و صدمات جبران ناپذیری را ایجاد نماید ؛ به همین دلیل به هیچ عنوان توصیه نمی شود. اگر قصد دارید تغییراتی در بینی گوشتی خود ایجاد کنید ، قطعا جراحی بینی گوشتی در دزفول ، بهترین گزینه بوده که با نتایج دائمی و ایمن همراه است.
✔ جراحی بینی گوشتی و مردانه تحت نظر دکتر سهیلا رشیدی مهر
آیا عمل بینی گوشتی به ترمیم و جراحی مجدد نیاز دارد ؟
در صورتی که مشکلی در رینوپلاستی اولیه وجود داشته باشد ، لازم است با انجام جراحی بینی مجدد یا ترمیمی به اصلاح و برطرف کردن مشکلات ایجاد شده در بینی پرداخت که این جراحی نسبت به عمل اولیه بسیار دشوار و پر چالش می باشد. زیرا بافت و ساختمان بینی قبلا دستخوش تغییراتی شده است و ممکن است توانایی لازم برای ایجاد تغییرات وسیع را نداشته باشد.
در صورتی که جراحی بینی گوشتی در دزفول به نحو اصولی و دقیق انجام شود و جراح بینی شما از مهارت و تجربه خوبی در این زمینه برخوردار باشد ، نیازی به عمل ترمیمی بینی نیست و شما تنها با یک بار جراحی می توانید به نتیجه ایده آل و رضایت بخش خود دست پیدا کنید !
بهترین مدل برای جراحی بینی گوشتی
با وجود محبوبیت و آمار بالای جراحی زیبایی بینی در ایران ، حتما شما هم با انواع مدل های عمل بینی آشنایی دارید. اما از میان فرم فانتزی ، طبیعی و نیمه فانتزی کدام مدل برای بینی گوشتی مناسب است ؟ آیا بینی گوشتی را می توان به هر شکل و فرمی جراحی نمود ؟
در پاسخ به این پرسش باید گفت خیر ! زیرا با توجه به شرایط بینی گوشتی ، امکان انجام این جراحی به فرم فانتزی و عروسکی وجود ندارد و اگر بینی به این سبک جراحی شود ، نتیجه رضایت بخشی حاصل نخواهد شد ؛ از این رو بهترین فرم برای جراحی بینی گوشتی ، مدل طبیعی در نظر گرفته می شود.
یک باور غلط در مورد عمل بینی طبیعی وجود دارد و آن این است که افراد تصور می کنند بعد از جراحی ، بینی آن ها تغییری پیدا نمی کند ، در حالی که اگر به تصاویر قبل و بعد از جراحی بینی گوشتی در دزفول با دکتر رشیدی مهر ، به شکل طبیعی نگاهی بیندازید ، به خوبی متوجه تغییرات ایجاد شده در شکل بینی و همچنین آناتومی صورت افراد خواهید شد. در واقع در این روش تلاش می شود در عین حفظ شکل کلی بینی ، نواقص و اشکالات بینی برطرف شود و بینی بر اساس قوانین علمی و پزشکی در تناسب با سایر اجزای صورت قرار بگیرد.
نگران ورم بینی گوشتی بعد از عمل نباشید !
بینی گوشتی به دلیل ضخیم بودن پوست بعد از جراحی با تورم زیادی همراه می شود ، به همین دلیل این گروه از زیباجویان به دوره نقاهت طولانی تری نیاز دارند و لازم است با صبر و حوصله و رعایت نکات مراقبتی پس از جراحی منتظر نتیجه نهایی بینی خود از جراحی باشند.
معمولا تورم ناشی از عمل بینی گوشتی تا دو سال ادامه دارد که البته حجم زیادی از تورم در همان 6 الی 8 ماه اولیه پس از جراحی برطرف می شود و تنها 20 الی 30 درصد تورم باقی می ماند که با رعایت چند نکته ساده قابل کنترل است.
روش های سریع کاهش ورم بینی گوشتی بعد از جراحی
دقت داشته باشید که میزان تورم در همه بیماران پس از جراحی یکسان نیست و این موضوع به شرایط بدنی ، تکنیک جراحی ، میزان تغییرات ایجاد شده در بافت بینی و غیره بستگی دارد. به همین دلیل توصیه می شود از مقایسه بینی و شرایط بهبودی خود با دیگران خودداری نمایید و روی دوره ریکاوری خود تمرکز نمایید ! در ادامه به چند راهکار مهم و اصولی در جهت کاهش ورم بینی گوشتی و استخوانی بعد از جراحی اشاره شده است :
- از کمپرس یخ تا سه روز در نواحی گونه و پیشانی استفاده نمایید.
- مصرف نمک و ادویه را در رژیم غذایی خود کاهش دهید.
- به صورت اصولی و دقیق تا دو ماه به صورت مرتب از چسب بینی بعد از جراحی بینی گوشتی استفاده نمایید.
- بهتر است فعالیت بدنی شدید نداشته باشید و از خم کردن سر ، بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید.
- به مدت 3 الی 6 هفته به صورت طاقباز استراحت نمایید و با قرار دادن دو بالش در زیر سر ، کمک کنید تا سر و شانه ها در ارتفاع بلندتری نسبت به بدن قرار بگیرند.
- به رژیم غذایی خود اهمیت دهید و سعی کنید از غذاهای نرم و ابکی که شامل پروتئین ، ویتامین و مواد معدنی مفیدی هستند ، استفاده نمایید.
عوارض جراحی بینی گوشتی
عوارض جراحی بینی گوشتی ممکن است شامل موارد زیر باشد:
- تورم طولانیمدت: به دلیل ضخامت پوست ، بهبود تورم در بینی های گوشتی ممکن است بیشتر طول بکشد.
- جای زخم (اسکار): پوست ضخیم در بینی های گوشتی ، احتمال باقی ماندن جای زخم در برخی موارد را افزایش می دهد.
- عدم دستیابی به نتایج دلخواه: غضروف ضعیف در بینی گوشتی باعث می شود در برخی موارد تغییرات آنچنانی در بینی صورت نپذیرد.
- عفونت: مانند هر جراحی ، خطر عفونت وجود دارد که باید با رعایت نکات بهداشتی و مصرف آنتیبیوتیک ها کنترل شود.
- کاهش حس بویایی: ممکن است به طور موقت یا در موارد نادر به طور دائم حس بویایی کاهش یابد.
- نکروز پوست: در موارد نادر، خون رسانی ناکافی ممکن است منجر به مرگ بافت بینی (نکروز) شود.
- نیاز به جراحی ترمیمی: برخی بیماران ممکن است برای بهبود نتایج به جراحی ترمیمی نیاز داشته باشند.
مراحل انجام جراحی بینی گوشتی به چه صورت است؟
چنانچه بینی گوشتی دارید و قصد دارید جراحی زیبایی بینی انجام دهید و از این رو می خواهید بدانید عمل بینی گوشتی به چه صورت انجام می شود ، با ما همراه باشید ؛ در این بخش به صورت مرحله به مرحله فرآیند رینوپلاستی بینی گوشتی را شرح داده ایم.
بیهوشی عمومی
قدم اول در انجام عمل بینی گوشتی ، این است که بیمار باید تحت بیهوشی عمومی قرار گیرد ؛ البته در برخی مارد ممکن است در صورت صلاحدید جراح برای اعمال اصلاحات مختصر بر روی بینی از بی حسی موضعی نیز استفاده شود گرچه این اتفاق به ندرت می افتد و در عمده موارد ، عمل بینی با بیهوشی کامل انجام می شود. لازم به ذکر است که مرحله بیهوشی توسط متخصصین بیهوشی انجام می پذیرد و بیمار تا پایان جراحی کاملا تحت نظر متخصص بیهوشی خواهد بود.
ایجاد برش های جراحی
در قدم بعدی ، جراح می بایست برش های مورد نیاز برای انجام جراحی را در بینی بیمار لحاظ نماید. شایان ذکر است که برش های جراحی بر اساس تکنیک عمل ایجاد می شوند. در رابطه با تکنیک های رینوپلاستی باید اشاره داشت که به طور کلی عمل بینی از طریق دو تکنیک باز و بسته قابل انجام است. روش جراحی بر اساس نیاز بیمار و صلاحدید جراح مشخص می شود ، هرچند غالبا اکثر جراحان از طریق روش باز مبادرت به انجام عمل بینی می نمایند ، چرا که در این روش به دلیل اشراف کامل جراح به ساختار بینی امکان ایجاد تغییرات وسیع بر روی بینی به راحتی میسر می گردد و درصد بروز خطا تقریبا به صفر می رسد. در ارتباط با تکنیک بسته باید بگوییم این روش معمولا در مواردی که مشکلات بینی محدود است و نیاز به تغییر چندانی در بینی وجود ندارد مورد استفاده قرار خواهد گرفت. در نهایت این که تصمیم گیری در خصوص انتخاب روش جراحی ، همان طور که پیشتر هم گفتیم بر عهده جراح می باشد.
فرمدهی به بینی
پس از ایجاد برش در بینی ، جراح اقدام به اعمال اصلاحات مورد نیاز بر روی بینی می نماید و اصطلاحا ساختار بینی را فرمدهی می کند. توجه داشته باشید که در این مرحله ، جراح خواسته های منطقی بیمار را مد نظر قرار می دهد اما به طور کلی فرم بینی را تا جایی که تناسب آن با سایر عناصر صورت بر هم نخورد ، تغییر می دهد.
بستن برش های جراحی
جراح در نهایت ، برش های ایجاد شده را از طریق بخیه می بندد و در داخل بینی پانسمان قرار می دهد. این پانسمان 48 ساعت پس از جراحی توسط جراح برداشته می شود. منظور از قرار دادن پانسمان داخل بینی ، پیشگیری از چسبندگی بافت بینی می باشد.
قرار دادن اسپلینت بر روی بینی
در پایان جراحی ، پزشک اقدام به قرار دادن اسپلینت یا گچ بر روی بینی بیمار می نماید. هدف از این کار محافظت از بینی در برابر برخورد ضربه و فشار به بینی و همچنین حفظ شکل جدید بینی می باشد.
سلام اگه قبلا انحراف بینی عمل کرده باشیم میتونم عمل زیبایی بینی انجام بدم بینیم گوشتیه
بله می تونید تحت جراحی زیبایی بینی قرار بگیرید اما بهتر است بدانید که احتمال استفاده از غضروف گوش یا دنده بسیار زیاد است.
دکتر رشیدی مهر این درسته که نتیجه عمل بینی گوشتی به شکل نیمه فانتزی خوب نمیشه ؟ من بینیم گوشتی و خیلی دوست دارم نیمه فانتزی جراحی بشه
بهتره که بینی گوشتی به صورت طبیعی جراحی بشه و تغییرات بسیاری بر روی آن اعمال نشود.